hdpackaging.nl

Wij

Familiebedrijf

hd packaging, al meer dan 40 jaar een begrip als het gaat om plastic flessen, kunststof verpakkingen en slimme sluitingen. Klein begonnen toen de grote voordelen van plastic flessen en kunststof als verpakkingsmateriaal voor het eerst goed duidelijk werden: begin 70'er jaren. Een Nederlands familiebedrijf - hd staat voor Hoogduin, een samentrekking van De Hoogh en Verduin - die veel kennis opdeden in de glasindustrie, om daarna met de nieuwste mogelijkheden van plastic heel bewust te kiezen voor de toekomst: kunststof.

Zusterbedrijven

Inmiddels - heel wat research en investeringen later - is hd packaging de 'thuisbasis' van een groepje zusterbedrijven, die elkaar naadloos aanvullen en - minstens zo belangrijk voor klanten en eindgebruikers - die elkaar aanvullen en beter maken. Alles draait om plastic flessen. Dat je daar veel kanten mee op kunt, is onze groeiende groep afnemers wel duidelijk.

Plastic flessen, geproduceerd in kleine en zeer grote aantallen, gemaakt met eigen matrijzen, altijd gekenmerkt door 'goede kwaliteit' tegen een marktconforme prijs.
Plasticflessen.nl: voor wie wil bestellen per doos, met een ultramodern distributiecentrum in Zuidbroek, Groningen.
PackagingLab: betaalbaar design dat de aandacht mag trekken in het winkelschap, het komt van onze eigen 'ontwerp afdeling'.

Wat ons betreft is de fles van kunststof niet te overtreffen, wat de inhoud ook is: dranken, voedingsmiddelen, cosmetica, medicijnen, farmaceutische producten, schoonmaakmiddelen, producten voor de persoonlijke verzorging, vloeistoffen in de chemische industrie, allemaal veilig, lichtgewicht en mooi verpakt.Copyright | Contact | Sitemap | Privacy Policy | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden